February 6, 2015

Wordless Friday: Puree Epal




Berseleranya mam puri epal ;) 




3 comments:

NaZiRaH @ Ezyra said...

Sedapnya tgk dia makan..hihi...

shahniefa said...

Kan..paling sia suka puri labu, epal, lobak.. :) nasi campur ikan kureng sikit..

Tanchu Nazri said...

salam.. masa tgh blogwalking, tjumpa pula blog ni. terus teringat seorg kawan masa warded di HDOK dulu. Ogos 2014 dia ddk di kelas 2 & berhadapn dgn katil saya (tepi pintu). sy x psti samada ni Naz yg sama @ tak. tp bila terus baca blog ni, org Shah Alam, husband org Sdk, rasa mcm Naz yg sama yg saya kenal dinwad tu. dulu dia penah cita yg dia dah ddk kat mcm2 katil masa warded. & kalau x silap mcm dia study di USM, ada masters. kalau betul la Naz yg sama. sy pun org semenanjung & happy bila ada kawan semenanjung dlm blk tu sbb sy x reti cakap Sabah. kalau betul Naz tu, salam perjumpaan. kalau bukan, salam perkenalan...

Blogroll

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Path of Our Life...

Yeahu..

Daisypath Happy Birthday tickers